Samenwerking tussen Refrisk en Emma at Work: Succesvolle inzet van Jobcoaches

Bij Refrisk zijn we trots op onze samenwerking met Emma at Work. Deze samenwerking begon met een leuke kennismaking met de consultants van Emma at Work, waar we de kans kregen om te laten zien wat de toegevoegde waarde is van de inzet van een jobcoach. Deze kennismaking was een doorslaand succes en heeft niet alleen de consultants overtuigd van de meerwaarde van onze aanpak, maar zijn we ook inmiddels met 13 kandidaten gestart.

Ondersteuning door UWV
Dankzij de jobcoachvoorziening van het UWV kunnen wij deze begeleiding starten, en ook deze samenwerking verloopt bijzonder goed. Onze jobcoaches spelen een cruciale rol in het begeleiden en ondersteunen van jongvolwassenen, waardoor zij duurzaam inzetbaar zijn en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen.

Betrokkenheid van Members van Emma at Work
De members van Emma at Work vormen een essentieel onderdeel van dit proces. Door nauw samen te werken, zorgen we ervoor dat deze jonge talenten de begeleiding en kansen krijgen die ze verdienen. Samen maken we een verschil en creëren we een toekomst vol mogelijkheden voor deze talentvolle individuen.

Kortom, de samenwerking tussen Refrisk en Emma at Work is een prachtig voorbeeld van hoe effectieve samenwerking en de inzet van gespecialiseerde jobcoaches kunnen leiden tot duurzame en succesvolle resultaten.

Ben jij een jongvolwassene die op zoek is naar begeleiding of ken je iemand die dit nodig heeft? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!